Asterisc_basics

Formació i cursos

Cursos a mida per a gremis, professionals i escoles de creació

Cursos per a CREADORS i ESCOLES d'escriptura

I ARA QUÈ? LA PRIMERA PUBLICACIÓ

Trobar editor no és fàcil i superar tots els filtres pot arribar a ser un camí extenuant. En el curs "I ara què?" posem les bases per fer les primeres passes i seguir algunes estratègies elementals amb el primer manuscrit sota el braç.
 

CONTRACTACIÓ. APRENDRE A LLEGIR UN CONTRACTE

Tots els contractes tenen lletra menuda i tots els gremis tenen usos i costums. Sovint, saber interpretar aquesta lletra menuda o conèixer bé les maneres habituals del sector no és ni ràpid ni evident. Amb una formació de 2h a 4h de durada, donem nocions bàsiques de com llegir i interpretar un contracte editorial. Tres anys d'experiència ens avalen!

PITCHING O COM RESUMIR PER VENDRE

Diuen que l'autor és el millor venedor de la seva pròpia obra. Però potser no és del tot veritat? Què fa que un editor es miri un text i no un altre? Normalment és el titular, el resum en 140 caràcters o aquella frase imbatible que ho diu tot. El talent no es pot ensenyar, però a fer un bon pitch, sí. En els nostres tallers oferim les eines per aconseguir redactar grans titulars que cridin l'atenció a un editor atrafegat.
Cursos per a GREMIS i ASSOCIACIONS professionals

EXPORTAR TALENT. RENDABILITZAR LES FIRES

Avui per avui, la internacionalització, és a dir, la compra i venda de drets extrangers, és fonamental per a la supervivència de moltes editorials, però un procés global d'internacionalització no es fa d'un dia per l'altre.
Aquest curs analitza què significa internacionalitzar-se en el sector editorial i quines accions cal seguir per un resultat amb èxit.

INTRODUCCIÓ A LA NEGOCIACIÓ I CONTRACTACIÓ INTERNACIONAL

L'argot, les clàusules de cessió, els splits dels subsidiaris o les first options poden arribar a ser un galimaties en els contractes de compra i venda de drets a l'estranger. Si no tens temps de revisar, renegociar o recompondre un contracte internacional, et podem ajudar. 

NEGOCIAR AMB AGENTS LITERARIS O FOREIGN RIGHTS

Els agents literaris o els foreign rights editorials poden ser una excel·lent porta a un mercat desconegut i inabastable, però s'hi ha de negociar. Amb aquest curs s'adquiriran unes quantes eines per guanyar seguretat, conèixer millor els usos i costums del mercat internacional i, sobretot, per establir unes bases que permetin una negociació més profitosa.
 
 

Confien en nosaltres